Gratis verzending vanaf € 150,-

De merken van SDD

Wij gaan altijd voor A-kwaliteit en selecteren de producten die het beste aansluiten bij uw wensen. Dit doen wij door alleen de samenwerking aan te gaan met de meest betrouwbare merken. SDD is volledig gespecialiseerd in het adviseren en leveren van machines voor de Print Finishing oplossingen.

Onze belangrijkste instrumenten voor een succesvolle advies zijn:

  • Meedenken
  • Korte communicatielijnen
  • Vakkundige adviezen
  • Een ruime dosis creativiteit

 

Morgana Systems is een volledige dochteronderneming van Plockmatic International, een onderdeel van de Plockmatic Group. Het bedrijf levert een breed scala aan innovatieve en marktleidende offline postpress-apparatuur, voor klanten die betrokken zijn bij de vele en gevarieerde activiteiten van de grafische industrie over de hele wereld. De machines worden over de hele wereld vervaardigd in een aantal fabrieken die eigendom zijn van Plockmatic.

De verkoop-, marketing- en serviceactiviteiten van Morgana Systems hebben hun hoofdkantoor in Milton Keynes, Buckinghamshire, VK.

De lancering van de revolutionaire AutoCreaser in 2000, heeft Morgana Systems het voortouw genomen bij het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve oplossingen om aan de speciale eisen van de digitale printer te voldoen. Morgana-producten die in deze tijd wereldwijd succes hebben behaald, zijn onder meer de AutoCreaser Pro-reeks en de DigiFold Pro-reeks geïntegreerde vouw- / riloplossingen.

 

Uchida werd oorspronkelijk 100 jaar geleden opgericht als een handelsonderneming die hoogwaardige kantoorapparatuur, meubels en systemen leverde. Vanaf het allereerste begin hebben ze via een wereldwijd netwerk van distributeurs en dealers papierverwerkingsapparatuur, afwerkingsapparatuur en -systemen geleverd aan alle belangrijke overzeese markten. Het bedrijf wordt nu erkend als een toonaangevende Japanse fabrikant van finishingsystemen die speciaal zijn ontworpen voor de digitale printmarkt. Om aan de eisen van de snelgroeiende en veranderende digitale printmarkten te voldoen, blijft Uchida een unieke productlijn opbouwen.

 

Plockmatic Group, gevestigd in Stockholm, Zweden, is een wereldwijde leverancier van afwerkingsoplossingen voor de print- en postbedrijven. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd als efficiënte en flexibele leverancier van afwerkingsoplossingen. Tal van Bookletmakers, feeders, vergaartorens en andere producten worden over de hele wereld verkocht.

 

Waarde toevoegen aan een ‘print’! Vivid doet dit door buiten de box te denken, om geavanceerde lamineer- en print afwerkingsapparatuur van de hoogste kwaliteit te creëren. Het stelt onze klanten in staat om hoogwaardige printafwerkingen te produceren en op maat gemaakte projecten te leveren, tegen een fractie van de prijs van uitbesteding

SDD bekend merk D&K logo

D&K produceert een breed scala aan lamineermachines en films; inclusief het merk SuperStick® voor digitale output. Als innovators van het thermische lamineerproces streeft D&K ernaar om kosteneffectieve oplossingen voor printers te bieden.

Lees ook:

Nieuwe JBI Docupunch+ ponsmachine bij Copyshop Dogan Arnhem

Nieuwe JBI Docupunch+ ponsmachine bij Copyshop Dogan Arnhem

  Begin november heeft Copyshop Dogan in Arnhem de nieuwe JBI Docupunch + in gebrbuik genomen. De sterke toename van het wire-o bindwerk heeft deze stap voor Erica en Mert een stuk eenvoudiger gemaakt. Copyshop Dogan heeft veel nieuwe producten in ontwikkeling en zijn...

Morgana Digibook 200 PUR binder bij CPF XL Landgraaf

Morgana Digibook 200 PUR binder bij CPF XL Landgraaf

CPF XL  in Landgraaf is de trotse eigenaar van de Morgana Digibook 200 PUR binder. Deze PUR binder van Morgana met een snelheid van 200 boeken per uur is het instapmodel in de serie PUR binders van Morgana. Het gesloten systeem zorgt ervoor dat het opstarten en het...

Morgana Digifold Pro XL een unieke ril en vouwmachine.

Morgana Digifold Pro XL een unieke ril en vouwmachine.

De gebruiksvriendelijke automatische ril en vouwmachine. De DigiFold Pro XL is de nieuwste toevoeging aan de Morgana DigiFold-familie. Ontwikkeld op de beproefde Morgana DigiFold Pro, gebouwd met een uniek invoersysteem dat formaten van 210 – 1300 mm in lengte kan...